-->

Βόλος: Συνελήφθη 56χρονος άντρας που κυνηγούσε με το αμάξι τον κoρoνoϊo

Τετάρτη βράδυ στην οδό Κ. Καρτάλη στον Βόλο, αυτοκίνητο μάρκας Mazda κινούνταν με υψηλή ταχύτητα κάνοντας απότομους ελιγμούς. Μάλιστα, το όχημα έθεσε σε κίνδυνο διανομέα φαηγτού.

Αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την Αστυνομία και άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί από το τμήμα Βόλου και της Τροχαίας.

Ξεκίνησε τρελή καταδίωξη μέχρι να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο, εκείνος άνοιξε την πόρτα. Τότε οι ένστολοι πρόσεξαν πως στο κεφάλι του φορούσε φακό με φωτάκια τύπου led, ενώ εκείνος άρχισα να… διαμαρτύρεται.

Οπως είπε στους αστυνομικούς καταδίωκε τον… κορονοϊό και εξαιτίας τους, του ξέφυγε. Μάλιστα επέμενε ότι με τον φακό που φοράει στο κεφάλι έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τον… κορονοϊό και πριν τον σταματήσουν τα περιπολικά ήταν ένα βήμα πριν τον πιάσει!

Οι αστυνομικοί πάντως του βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Πρόκειται για έναν 56χρονο που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν διωκτικές αρχές ή ψυχιατρικές υπηρεσίας. Ωστόσο, για τον ίδιο, την επομένη της τρελής… καταδίωξης, η σύζυγός του υπέβαλλε σε βάρος του αναφορά στο Α.Τ. Βόλου.

Σύμφωνα με την ίδια, ξαφνικά, κι ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει δείγματα γραφής, άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Όπως ανέφερε, δεν ήταν καλά ψυχολογικά μετά την εφαρμογή των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: taxydromos.gr