-->

Βαξεβάνης κατά Τσιόδρα: «Ντροπή να υπηρετεί την προπαγάνδα – Καφεμαντεία και ενόραση, να δώσει τα σκήπτρα στην Άση Μπήλιου»

Μια ολομέτωπη επίθεση στον καθηγητή λοιμωξιολογίας, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό Σωτήρη Τσιόδρα εξαπολύει ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης με αφορμή όσα είπε σήμερα ο καθηγητής στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία του κοροναϊού.

Αφορμή για την «έκρηξη» Βαξεβάνη στάθηκαν τα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας για τα μέτρα που ακολούθησαν οι Αρχές για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα η δήλωσή του πως «αν ακολουθούσαμε την πορεία της Ισπανίας θα είχαμε 2.265 νεκρούς».

Ο Κ. Βαξεβάνης, μετά από αυτό, έγραψε αρχικά στον λογαριασμό του στο Twitter: «Καφεμαντεία και ενόραση στην υπηρεσία της χώρας δια μέσου του κυρίου Τσιόδρα. Ντροπή για έναν επιστήμονα να κάνει αντιεπιστημονικές ανακοινώσεις για το τι ΘΑ γινόταν, με ακρίβεια κιόλας,για να υπηρετήσει την επιστήμη της προπαγάνδας. Να παραδώσει τα σκήπτρα στη συμπαθή Αση Μπιλιου».
Και επανήλθε με νέο tweet: «Δεν ξέρουν τα κρούσματα που έχουμε, μπερδεύουν τον αριθμό των νεκρών κάθε μέρα, αλλά ξέρουν με ακρίβεια πόσους νεκρούς ΘΑ είχαμε».