-->

Κάτοικοι της Φούστανης Πέλλας: Δεν πέθανε από κορωνοϊό η 78χρονη, ντροπή στα ΜΜΕ και τον Περιφεριαρχη Πέλλας!

Οι κάτοικοι Φουστάνης Πέλλας καταγγέλουν: Όλα για ένα λεπτό παρουσίασης σε ένα κανάλι...Αυτοί είστε!

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε άνοια..Ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήρθε στο χωριό 25 Μαρτίου. Έπαθε εγκεφαλικό στο σπίτι της έπεσε από το κρεβατι της και έσπασε τον γοφο της και κατέληξε στο νοσοκομείο...Και ξαφνικά πέθανε από κορωνοιο. Ντροπή στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής.. Η γυναίκα 1ον δεν κάτοικος ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ και 2ον πέθανε από εγκεφαλικό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ...


Δείτε την ανάρτηση του κατοίκου της Φούστανης:
Σύμφωνα με το aridaia365.gr σε ανάρτηση στα social media αλλά και σε επικοινωνία που είχε με τον κάτοικο της Φούστανης που έκανε το συγκεκριμένο post, μετέφερε πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε αλλά προβληματα υγείας, τα οποία ήταν η αιτία για το μοιραίο. 

Μας δήλωσε επίσης τον εκνευρισμό του για την συνεχή παρουσία στα κανάλια έστω και για ένα λεπτό όπως μας τόνισε φορέων του τόπου, γιατί αυτό βοηθάει στην στοχοποίηση του χωριού, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται και τέλος μας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. αντιμετωπίζουν το θέμα.