-->

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Όσο και να με φορολογήσουν, θα πληρώσω. Εσείς;»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μπορεί να ξεκίνησε την δραστηριότητα της στο twitter με αφορμή την Επιτροπή για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, «Ελλάδα 2021» αλλά είναι πλέον σίγουρο ότι το τερμάτισε με αφορμή την κρίση του κορονοϊού.

Χθες η Γ. Αγγελοπούλου κοινοποίησε στο Twitter, άρθρο του ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates αναφορικά με την ανάγκη στήριξης της δημόσιας υγείας.

Πιο συγκεκριμένα ο τίτλους του άρθρου ήταν: «Bill Gates: Εδώ και 20 χρόνια ζητώ από τους παγκόσμιους ηγέτες να επενδύσουν στην υγεία των φτωχότερων ανθρώπων του κόσμου. Οι πανδημίες μας θυμίζουν ότι η βοήθεια προς τους άλλους δεν είναι απλώς το σωστό. Είναι και το έξυπνο».

Χρήστης του Twitter λοιπόν, θέλοντας με κάποιον τρόπο να διαμαρτυρηθεί στην προκλητική ειρωνεία της Γ . Αγγελοπούλου, της σχολίασε….«μια καλή αρχή είναι να σας φορολογήσουν περισσότερο»,

Η απάντηση ωστόσο της Γ. Αγγελοπούλου ήταν ακαριαία και κυνική πέρα από κάθε φαντασία..

«Όσο και να με φορολογήσουν εγώ θα τα πληρώσω. Εσείς;», απάντησε στον «κακόμοιρο» και πτωχό χρήστη.
Όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη απάντηση προκάλεσε έκρηξη οργής και αντιδράσεων


Η Γιάννα Αγγελοπούλου όμως εν τέλει κατάφερε να κλέψει την παράσταση, με μια καινούρια της απάντηση σε ένα «κακόβουλο και ειρωνικό» σχόλιο, αποδεικνύοντας ότι πέρα από ζάμπλουτη έχει και υψηλή αίσθηση του χιούμορ!