-->

«Χαμός» από τις δηλώσεις Τζόκοβιτς! «Είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό», είπε ο Νο1 τενίστας στον κόσμο

Με μία δήλωση αρκετά «θολή» ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι είναι αντίθετος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, απέσπασε δεκάδες αρνητικά σχόλια και έντονη κριτική.

Όλα συνέβησαν όταν το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, μέσω ενός live που πήρε μέρος στο Facebook με συμπατριώτες του αθλητές, δήλωσε αρνητικός στον εμβολιασμό για τον κοροναϊό συμπληρώνοντας ότι είναι δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει αν θα υποβληθεί σε εμβόλιο ή όχι.

«Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο προκειμένου να ταξιδέψω. Αλλά αν γίνει υποχρεωτικό, τι θα συμβεί; Θα πρέπει να αποφασίσω. Εχω τις δικές μου σκέψεις για το ζήτημα και αν αυτές οι σκέψεις αλλάξουν κάποια στιγμή, δεν το γνωρίζω» είπε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 17 τίτλων grand slam ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

«Υποθετικά, αν η σεζόν συνεχιστεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο, καταλαβαίνω πως ένα εμβόλιο θα κριθεί απαραίτητο για την αποφυγή μίας αυστηρής καραντίνας, αν και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς το παρόν» συμπλήρωσε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος, όπως σημειώνουν αρκετές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, ουσιαστικά θέτει σε αμφιβολία την επιστροφή του στα κορτ..