-->

Τουρκία: Κάνουν ουρές για κολόνια λεμονιού που δήθεν θεραπεύει τον κοροναϊό!

Ο απόλυτος πανικός επικρατεί στην Τουρκία για τη «θαυματουργή» κολόνια λεμονιού που υποστηρίζουν ότι… καταπολεμά τον κοροναϊό.

Ορισμένοι επιτήδειοι επιχειρούν, για κερδοσκοπικούς λόγους, να πείσουν σε Άγκυρα και Σμύρνη ότι η κολόνια λεμονιού, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους Τούρκους, δίνει τη λύση στην ίαση από τον κοροναϊό. Έτσι εκατοντάδες Τούρκοι, σχημάτισαν ουρές έξω από τα αρωματοπωλεία για να αγοράσουν χύμα κολόνια. Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και διευθυντής καταστήματος στην Άγκυρα.
«Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στον πανικό. Οι άνθρωποι αγοράζουν περισσότερα από όσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθώς σκέφτονται ότι η κολόνια θα εξαντληθεί», δήλωσε ο Μουράτ Οράκλι. «Κάποιοι για κερδοσκοπικούς λόγους έχουν πείσει (χωρίς δυσκολία) τους τούρκους οτι μπορούν να εξουδετερώσουν τον κορονοϊό αν ραντίζονται με κολώνια.
Έτσι μετά τις ουρές στην Άγκυρα έξω απο αρωματοπωλεία, εμφανίστηκε το ίδιο φαινόμενο και στη Σμύρνη για την αγορά χύμα κολώνιας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του χρήστης του twitter, όπου δημοσίευσε και βίντεο που δείχνει τις ουρές που έχουν σχηματίσει για να προμηθευτούν την κολόνια.

Δείτε το βίντεο: