-->

Έκλεισε ο Sport24 Radio

Του Νίκου Μποζιονέλου...

Διαβάζοντας κανείς τον τίτλο τούτης της είδησης, η πρώτη εικασία είναι πως αφορμή αποτέλεσε ο κορωνοϊός, η εξάπλωσή του και η οικονομική στενότητα, απόρροια της πανδημίας. Αρα, κλείνει προσωρινά. Δεν είναι όμως έτσι… Ο Sport24 Radio 103,3 βάζει λουκέτο και, δη, άμεσα, από απόψε τα μεσάνυχτα.

Είναι απόφαση της ιδιοκτησίας της 24Media. Μια δύσκολη απόφαση, ως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ο επιχειρηματίας, ωστόσο είναι αφενός ειλημμένη, αφετέρου δεν έχει να κάνει 100% με τον κορωνοϊό. Και δεν είναι προσωρινή.

Ο Sport24 Radio, το αντίπαλον δέος του Σπορ FM στις αθλητικές συχνότητες, «επιβίωσε» για πέντε χρόνια… και κάτι, από τότε δηλαδή που η συχνότητα, όπου «έπαιζε» ο Sentra FM και ανήκει στον Φώτη Μπόμπολα, αποκτήθηκε από τον Μάρη.

Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, ως πληροφορούμεθα, με τη συγκυρία της πανδημίας να επιδεινώνει την κατάσταση. Οι παραγωγοί, τεχνικοί και άλλοι συντελεστές ενημερώθηκαν για το τέλος του Sport24 Radio, που είχε φτάσει κατά μέσο όρο σε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς ακροαματικότητες.

«Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον. Ο σταθμός από απόψε κλείνει τα μεσάνυχτα και από αύριο θα παίζει μόνο μουσική» είπε on air ο διευθυντής του, Παντελής Διαμαντόπουλος, όντας αρκετά λακωνικός.

Όσο για το μέλλον; Πάντως ειπώθηκε, στους εργαζομένους, η ατάκα «μήπως ανοίξει πάλι ο σταθμός σε 4-5 μήνες».

Για να δούμε…

Πηγή: dailymedia