-->

Πέθανε αιφνιδίως ο ιδιοκτήτης των Bazaar

Πένθος για τον κλάδο των σούπερ μάρκετ καθώς έφυγε ξαφνικά το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμος Βερούκας, πρόεδρος του ομίλου Βερούκα και της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Δήμος Βερούκας αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια σύσκεψης με συνεργάτες του, μεταφέρθηκε στο Metropolitan, όπου μετά από λίγο εξέπνευσε.

Είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 8 Αυγούστου 1964 και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ήταν απόφοιτος ΕΜΠ, Χημικός Μηχανικός και κατείχε BSc Marketing του Deree College of Athens.
Ο Όμιλος Βερούκα ήταν από τους βασικούς πυλώνες του ΕΛΟΜΑΣ ενώ είχε και σημαντική παρουσία στον χονδρεμπόριο. Η αλυσίδα Bazaar η οποία είχε γνωρίσει υπό την καθοδήγηση του σημαντική άνοδο τα τελευταία χρόνια διαθέτει σήμερα περισσότερα από 150 καταστήματα, τόσο στην λιανική με σούπερ μάρκετ όσο και στην χονδρική με cash and carry.
Ως συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης μαζί με τον αδελφό του γιγάντωσαν τον Όμιλο Βερούκα ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται και στον χώρο του food service μέσω της Angliss Hellas A.E. , στα logistics με την Αλπικό Ψυγείο Α.Ε. , στο εμπόριο τυροκομικών με την Βερούκας Τρόφιμα ΑΕΒΕ και στον χώρο των ακινήτων μέσω της AVN AE.

Πηγή: news247.gr