-->

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Ο μικρός Άλεξ είναι ένας μεγάλος μαχητής της ζωής

Ο πιτσιρικάς που... χάθηκε μετά την παρουσίαση του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ και "προσκλήθηκε" για την ομαδική φωτογραφία των Λονδρέζων, είναι ένας μεγάλος μαχητής της ζωής, που δεν έχει συμπληρώσει ούτε τα πέντε του χρόνια.

Ημικρή γηπεδική ιστορία του έγινε viral. Η παιδική του αθωότητα του τον "πρόδωσε", όταν μετά την παρουσίαση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και ενώ όλα τ' άλλα παιδάκια αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, εκείνος... ξεχάστηκε, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Μέχρι να πάρουν πρωτοβουλία οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα και να τον "προσκαλέσουν" στην καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία.

Ο μικρός είναι ένας μεγάλος μαχητής της ζωής, που δεν έχει συμπληρώσει ούτε τα πέντε του χρόνια και ονομάζεται Άλεξ Βήχος. Στην παιδοογκολογική μονάδα κάνει χημειοθεραπείες και δίνει το δικό του τιτάνιο αγώνα. Εχε ζητήσει πριν δέκα μέρες από τον πατέρα του να τον πάει να δει αγώνα του Ολυμπιακού και εκείνος δεν του χάλασε το χατήρι, απευθυνόμενος στους Πειραιώτες.

"Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, την οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά ειδικά την κυρία Γκύζη Αθηνά που ήταν εκείνη που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να γίνει η ευχή του μικρού Άλεξ πραγματικότητα", ανέφερε ο πατέρας του μικρού, Γρηγόρης, για τις στιγμές που βίωσε ο γιος του, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο λίγο πριν τη λήξη, διότι το επόμενο πρωί έπρεπε να υποβληθεί σε νέα χημειοθεραπεία.

Πηγή: sport24