-->

Πακιστανοί πραγματοποιούν πορεία μίσους στο κέντρο της Αθήνας και ζητούν τον αποκεφαλισμό Έλληνα πολίτη

Το ζήσαμε και αυτό. Πορεία μίσους Πακιστανών μέσα στο κέντρο της Αθήνας.

Μέλη της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος πραγματοποίησαν πορεία προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους του κέντρου απαιτώντας το κεφάλι Έλληνα πολίτη που υποτίθεται έθιξε τον προφήτη τους πριν μερικές ημέρες έξω από το μαγαζί ενός Πακιστανού στην Ομόνοια, πριν μερικές ημέρες.

Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν το μίσος τους κατά του υποτιθέμενου δράστη ζητώντας την τιμωρία του που κατά την θρησκεία τους οφείλει να είναι αποκεφαλισμός. Η πορεία ξεκίνησε από το δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά και τερματίστηκε στην Βουλή.

Με λίγα λόγια άνθρωποι που ήρθαν παράνομα ζητούν να επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμα τους. Ζητούν το κεφάλι Έλληνα πολίτη που υπηρέτησε την πατρίδα και πληρώνει με τους φόρους του τους πολιτικούς που προωθούν τον εποικισμό. Έτσι που πάμε δεν είναι μακρυά ο καιρός που στα γκέτο της Αθήνας θα εφαρμόζεται η… Σαρία.
Εμείς να θυμίσουμε ότι την άνοιξη του 2009 επί κυβερνήσεως Καραμανλή, Πακιστανοί συνεπικουρούμενοι από αναρχικούς είχαν κάνει το κέντρο γυαλιά καρφιά πάλι για μια υποτιθέμενη βλασφημία εναντίον του Μωάμεθ.
Ας προετοιμαστούμε ψυχολογικά να ζήσουμε και άλλα τέτοια σκηνικά. Πολύ σύντομα, όταν τα ΑΤΜ θα πάψουν να βγάζουν 400άρια…