-->

Βόλος: Η νύχτα που έγινε εκατομμυριούχος – “Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί”!

Πολλοί περιμένουν αυτά τα χρήματα από το τζόκερ, το λαχείο και το λόττο. Ο 32χρονος ακολούθησε άλλο μονοπάτι και πλέον μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό, 1.000.000 ευρώ...

Μεγάλη επιτυχία για 32χρονο Βολιώτη, ο οποίος σε τουρνουά πόκερ στην Τσεχία, κέρδισε 1.000.000 ευρώ. Μετά από 6 ημέρες παιχνιδιού στα τραπέζια του καζίνο King’s Resort στο Rozvadov της Τσεχίας, ο Έλληνας άσσος κέρδισε τους 541 παίκτες που συμμετείχαν και έφτασε στη μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία σε τουρνουά πόκερ, τόσο από άποψη κύρους του θεσμού, όσο και από πλευράς χρηματικού επάθλου.

“Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο παιχνιδιού μου από την αρχή. Σε ένα level δεν πήγαν καλά τα πράγματα για μένα, όταν είχαμε μείνει 4, αλλά τελικά όλα δούλεψαν καλά για εμένα.”, είπε λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του.

Μεγάλη σημασία έδωσε στην καλή κλήρωση των θέσεων στο τελικό τραπέζι: “Είχα πολύ καλή θέση στο τελικό τραπέζι. Ήμουν δεύτερος σε μάρκες με πλεονέκτημα θέσης στον chip leader και μετά από εμένα ήταν το short stack. Αν διάλεγα εγώ τις θέσεις μας στο τελικό τραπέζι, ακριβώς έτσι θα τις επέλεγα. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό”.

Ο 32χρονος από τον Βόλο είναι γνωστός online με το screen name “mexican222” και παίζει κυρίως cash games σε μεγάλα όρια, έχοντας όμως αρκετές επιτυχίες και στα online τουρνουά.

Δεν παίζει ιδιαίτερα συχνά σε live τουρνουά και όπως δήλωσε, σκοπεύει να το διατηρήσει αυτό, συμμετέχοντας σε πέντε με έξι φεστιβάλ το χρόνο.

Πηγή: wsop.com