-->

Που ξοδεύει τα χρήματα του ο άνδρας που κέρδισε το τζακπότ των 120 εκατομμυρίων ευρώ

Το να κερδίσουμε ένα τζακπότ είναι κάτι το οποίο είναι το όνειρο πολλών ανθρώπων. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικοτητα για τον Νιλ Τρότερ.

Όπως εξηγεί, του πήρε σχεδόν πέντε χρόνια για μπορέσει να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη. «Ηταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ στο να έχω τόσα πολλά λεφτά». Τα χρήματα μπορεί να του ανακάτωσαν την ζωή αλλά του επέτρεψαν επίσης να αγοράσει το σπίτι των ονείρων του.

Πως προσαρμόστηκε στην νέα ζωή του

Η μεγαλύτερη δυσκολια που λέει ο ίδιος πως αντιμετώπισε ηταν το γεγονός του ότι δεν χρειαζόταν πλέων να δουλέψει. «Ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Πολύ σύντομα ανακάλυψα πως το να κάθομαι στο σπίτι και να βλέπει τηλεόραση όλη μέρα θα ήταν βαρετό. Έτσι αγόρασα ένα σπίτι που ήθελε πολλή δουλειά. Και μάλλον μεγαλύτερο απ′ ό,τι σκόπευα να αγοράσω».

Τι τoν έκανε να μιλήσει δημόσια

Ο ίδιος συνειδητοποίησε πως ενώ η αρχική συμβουλή που του είχε δοθεί” κρύψε τον πλούτο σου” ηταν καλή συνειδητοποίησε πως στην περίπτωση του τόσος πλούτος δεν μπορεί να κρυφτεί. Είχε απλά πάρα πολλά λεφτά για να τα κρύψει.

Τέλος, η δημοσιογράφος του θέτει το δεύτερο μεγαλύτερο ερώτημα (μετά το τι θα κάνει ή έκανες τα λεφτά που κέρδισες): ποιους βοήθησες; Σε ποιους έδωσες χρήματα; Όπως είπε τον πρώτο καιρό απέφυγε να λάβει τέτοιου είδους αποφάσεις. «Περίμενα αρκετό καιρό. Τελικά αποφάσισα πως θα βοηθούσα την αδερφή μου γιατί τα έφερνε δύσκολα βόλτα. Έτσι της αγόρασα ένα σπίτι. Βοηθήσαμε κάποιους ανθρώπους. Κάναμε αρκετά χωρίς να θέλουμε να δοθεί δημοσιότητα».