-->

Πάτρα: Σακάτεψαν στο ξύλο πατέρα μαθητή μέσα στο σχολείο – Η άγρια επίθεση εξωσχολικών στο προαύλιο!

Οργή για την άγρια επίθεση εξωσχολικών. Ο πατέρας του μαθητή διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο, με χτυπήματα στο κεφάλι...

Εναν πατέρα μαθητή στα Ζαρουχλέικα στην Πάτρα, ξυλοκόπησαν άγνωστοι, στο προαύλιο του σχολείου του παιδιού του.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα (24-10-2019) λίγο πριν τις 19.00, όπου, το θύμα ζήτησε εξηγήσεις από εξωσχολικούς για επεισόδιο που είχε προηγηθεί με τον γιο του.

Αυτοί του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. Στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο.

Οι ενήλικοι εξωσχολικοί δεν δίστασαν να του επιτεθούν μπροστά στο 47ο δημοτικό και ενώ δίπλα ακριβώς μάλιστα, στεγάζεται νηπιαγωγείο. Η αστυνομία κάνει έρευνες για να τους εντοπίσει, με το θύμα να έχει τραυματιστεί από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Είχε προηγηθεί καυγάς των παιδιών, με τον άτυχο πατέρα να ζητάει τον λόγο που επιτέθηκαν στο παιδί του. Ενας από τους γονείς άλλου παιδιού που ενεπλάκη στη φασαρία, πήγε στο σημείο μαζί με άλλους εξωσχολικούς και του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον μάλιστα και με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Πηγή: dete.gr