-->

Νταντά ασέλγησε σε 11χρονο και έκανε παιδί μαζί του: «Ήταν ώριμος για την ηλικία του» (photos)

Σάλο είχε προκαλέσει η είδηση ότι μια νταντά βίασε επανειλημμένα ένα 11χρονο αγόρι και γέννησε το μωρό του. Στη γυναίκα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Λίγο καιρό αργότερα, η γυναίκα γέννησε έναν γιο, ενώ ο πατέρας είναι τώρα 17 ετών και προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το πεντάχρονο παιδί του με τη βοήθεια της οικογένειάς του.

Πηγαίνει το παιδί του σχολείο και μετά πηγαίνει και ο ίδιος

Μιλώντας στους Tampa Bay Times, η μητέρα του θύματος Nadean Campbell δήλωσε: «Μιλάμε για ένα παιδί που ήταν 11. Δεν ήταν καν ένας έφηβος. Έντεκα. Εγώ την είχα σαν κόρη μου». Η ίδια αποκάλυψε ότι πλέον ο 17χρονος πάει το 5χρονο παιδί του στο σχολείο και μετά πηγαίνει και ο ίδιος στο δικό του σχολείο.

Ο νεαρός δεν βγαίνει με τους φίλους του όπως οι άλλοι έφηβοι, αλλά παίζει με το παιδί του τις ελεύθερες ώρες του ενώ ψάχνει μια κοπέλα μεγαλύτερη από εκείνον αφού, όπως αναφέρει η μητέρα του: «Ποια έφηβη θέλει έναν 17χρονο με ένα 5χρονο παιδί»;

Το χρονικό της υπόθεσης

Η οικογένεια προσέλαβε την νταντά για τα προσέχει το παιδί, καθώς πριν δούλευε σε έναν συγγενή τους και είχε καλές συστάσεις. Τον Ιανουάριο του 2014, άρχισε να βιάζει τον 11χρονο και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους γέννησε ένα αγοράκι.
Στην αρχή, η οικογένεια θεώρησε πως έμεινε έγκυος από τον φίλο της, αλλά όταν ο μικρός τους αποκάλυψε την αλήθεια, έκαναν τεστ DNA και διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν εγγόνι τους. Από την πλευρά της, η Marissa Mowry, 28 ετών, αρχικά είπε ψέματα πως το παιδί την είχε εξαναγκάσει και έπειτα είπε πως το σeξ ήταν συναινετικό. Όμως η αστυνομία είχε καταγράψει συνομιλίες της.

Σημειώνεται ότι στη Φλόριντα, η σeξουαλική επαφή με παιδί κάτω των 18 ετών θεωρείται βιασμός.

«Ήταν ώριμος για την ηλικία του»

Η ίδια, λοιπόν, παραδέχτηκε πως είχε σeξουαλικές σχέσεις με τον 11χρονο το 2014. Μάλιστα, ανέφερε πως το παιδί ήταν αρκετά ώριμο για την ηλικία του και γι’ αυτό έκανε σeξ μαζί του.

Η σeξουαλική σχέση διήρκησε συνολικά 3 χρόνια, μετά δηλαδή και την γέννηση του παιδιού.

Σημειώνεται ότι η Mowry αρχικά κινδύνευε με ισόβια κάθειρξη, αλλά εφόσον παραδέχθηκε την πράξη της τελικά της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 χρόνων.