-->

Φαίη Σκορδά: Έξαλλη με τον Σνικ λόγω της συμπεριφοράς του σε δημοσιογράφο

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά, λόγω της αγενούς συμπεριφοράς που είχε ο Σνικ και οι... φίλοι του απένταντι στη δημοσιογράφο της εκπομπής, Μαίρη Αρώνη.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, η δημοσιογράφος περίμενε τον Σνικ έξω από ένα μαγαζί, στο οποίο έφτασε δυόμισι ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα. Μόλις ο ράπερ και σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έφτασε στο σημείο, η δημοσιογράφος έσπευσε κοντά του με το μικρόφωνο για να του αποσπάσει μια δήλωση.

Τότε, ένας από τους «φίλους» του που τον συνόδευαν της κατέβασε το μικρόφωνο και μαζί με τον Σνικ απομακρύνθηκαν από κοντά της. Η ρεπόρτερ δεν το βάζει κάτω και ξαναπλησιάζει τον Σνικ, λέγοντάς του: «Θα μας πεις δυο λόγια;», με εκείνον να απαντάει ειρωνικά «δύο» και να εξαφανίζεται.

«Εμείς φταίμε. Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Εμείς φταίμε. Πήγαμε να πάρουμε δηλώσεις από έναν άνθρωπο που δεν ξέραμε ότι θα είχε αυτή τη συμπεριφορά», ήταν τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά.

Και η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Γιατί κυκλοφορεί με πέντε φίλους του; Είδαν ότι η Μαίρη Αρώνη, ένα τόσο γλυκύτατο πλάσμα, είναι τόσο επικίνδυνη; Είναι υπερβολικό να κυκλοφορεί με πέντε "φίλους"».

«Είναι στο πεζοδρόμιο, το οποίο ανήκει στον Δήμο και είναι δημόσιος χώρος. Άρα έχει κάθε δικαίωμα η δημοσιογράφος να είναι εκεί. Επίσης, όταν δεν θέλεις κάτι, όποιος και να είσαι, είτε είσαι ο νούμερο ένα σταρ είτε είσαι ο γείτονας, ένας πολύ απλός καθημερινός άνθρωπος, λες πολύ ευγενικά στον άνθρωπο που σε προσεγγίζει ευγενικά και διακριτικά "σε παρακαλώ πολύ, σε ευχαριστώ που ήρθες, αλλά δεν θα ήθελα να σου μιλήσω". Δεν έχεις κανένα δικαίωμα ούτε εσύ ούτε οι φίλοι σου να πιάσεις το εργαλείο δουλειάς σε μία γυναίκα και να κατεβάζει το μικρόφωνο», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μα το κάνει επίτηδες», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:
Πηγή: protothema