-->

Πήγε στο νοσοκομείο με πονοκέφαλο - «Πάγωσαν» οι γιατροί με αυτό που ανακάλυψαν

Απίστευτες στιγμές έζησε μια γυναίκα από την Νέα Υόρκη όταν οι γιατροί ανακάλυψαν κάτι περίεργο στον εγκέφαλο της.

Ειδικότερα, η 42χρονη Rachel Palma, είχε πάει στο γιατρό για κάποια περίεργα συμπτώματα καθώς αντιμετώπιζε δυσκολίες να θυμηθεί λέξεις και έχανε ξαφνικά μέσα από τα χέρια της αντικείμενα, όπως την κούπα της καφέ, σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το τοπικό κανάλι WABC-TV.

Μάλιστα, οι γιατροί που την υπέβαλαν σε μαγνητική τομογραφία στον εγκέφαλο, είδαν μια αλλοίωση που ήταν πολύ περίεργη και όπως είπε ο δρ. Jonathan Rasouli, νευροχειρουργός νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη «ανησυχήσαμε ότι η βλάβη αυτή θα μπορούσε να είναι καρκινική». Οι γιατροί υποψιαζόταν ότι είχε κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο, έναν επιθετικό τύπο καρκίνου που οδηγεί συνήθως σε θάνατο.

Όμως αυτή έδειξε μία σφαιρική αλλοίωση στον εγκέφαλό της και αντί για όγκο είδαν ένα μωρό σκουλήκι-ταινία να εμφανίζεται μπροστά τους. «Ήταν μεγάλη ανακούφιση να βλέπεις ότι αντί για κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο η ασθενής είχε σκουλήκι ταινία», είπε ο δρ. Rasouli.Μόλις αφαιρέθηκε η παρασιτική κύστη, η Palma δεν χρειάστηκε άλλη θεραπεία για την πάθηση.


Πηγή: funtime