-->

Κάθε διαφήμιση σε σταθμό μετρό αντικαταστάθηκε από φωτογραφίες με γάτες

Μια ομάδα γατόφιλων συγκέντρωσε χρήματα με σκοπό να αντικαταστήσει κάθε διαφήμιση που υπήρχε στο σταθμό του Λονδρέζικου μετρό με φωτογραφίες από γάτες, λέει η metro.

Οι Citizens Advertising Takeover Service ( ή CATS εν συντομία) ξεκίνησε την καμπάνια τον περασμένο Απρίλιο με σκοπό να αντικαταστήσει και τις 60 συνηθισμένες και βαρετές διαφημίσεις στον σταθμό Clapham Common της Βρετανικής πρωτεύουσας
Το αρχικό σχέδιο ήταν να μπουν απλά όμορφες φωτογραφίες αλλά… (δείτε το βίντεο!)

Αλλά αργότερα η διοργανωτική ομάδα αποφάσισε να βάλει φωτογραφίες με αδέσποτα ζώα που ψάχνουν σπίτι. Οι περισσότερες φωτο είναι από το Battersea Dogs and Cats Home or Cats Protection, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό ίδρυμα για γάτες της χώρας.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί θέλησαν να το κάνουν, λένε:

1. Επειδή φαίνεται ωραίο

και 2. Επειδή είναι εξαντλητικό να μας ζητείται να αγοράζουμε πράγματα όλη την ώρα. Δεν θα ήταν καλύτερα να μην ανησυχούμε συνεχώς για τις διακοπές που δεν μπορούμε να πάμε, το αυτοκίνητο που δεν χρειαζόμαστε και το σώμα που δεν μπορούμε να αποκτήσουμε; Φανταστείτε έναν κόσμο όπου οι δημόσιοι χώροι μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας.


«Δεν είναι μια καμπάνια για γατοτροφές», λέει ο διοργανωτής James Turner, «Οι άνθρωποι πίσω από την καμπάνια είναι εθελοντές που συγκέντρωσαν τα χρήματα στο Kickstarter. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να σκέφτονται διαφορετικά για τον κόσμο και να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν τη δύναμη να τον αλλάξουν».

Πηγή: lifo