-->

Ρέθυμνο: Πανικός και αίμα σε καφετέρια – Μεθυσμένος πελάτης πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη!

Ο θαμώνας μετά από κατανάλωση αλκοόλ άρχισε να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην καφετέρια με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί αρχικά να τον ηρεμίσει και στη συνέχεια να τον βγάλει έξω από το κατάστημα...

Λίγες ώρες μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε σε βάρος γνωστού επιχειρηματία στο Ηράκλειο ένα ακόμα «θερμό» επεισόδιο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε καφετέρια στο Ρέθυμνο, ανάμεσα σε έναν 34χρονο θαμώνα και τον 52χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο θαμώνας μετά από κατανάλωση αλκοόλ άρχισε να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην καφετέρια με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί αρχικά να τον ηρεμίσει και στη συνέχεια να τον βγάλει έξω από το κατάστημα.

Τότε ο 34χρονος, εκτός ελέγχου, βγάζει ένα όπλο και πυροβολεί τον 60χρονο τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η υγεία του.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 34χρονου ο οποίος αντιμετωπίζει – μεταξύ άλλων – κατηγορίες για πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης.