-->

Γιατί εξοργίστηκαν οι χρήστες του Instagram με αυτήν τη φωτογραφία

Ανάμεσα στους ανθρώπους που κάνουν push-up στους διαδρόμους ενός αεροπλάνου και βγάζουν τα παπούτσια τους χρησιμοποιώντας τα γυμνά τους πόδια για να αλλάξουν ρύθμιση στην προσωπική τους οθόνη, ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα περίεργο περιστατικό.

Δύο ταξιδιώτες βρήκαν έναν ασυνήθιστο τρόπο προκειμένου να ξεκουραστούν στην διάρκεια πτήσης, αλλά καταγράφηκαν από την κάμερα και πυροδότησαν σχόλια στο Instagram.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Instagram «Passenger Shaming» αποκάλυψε νέες ιδέες για το πώς θα μπορούσαν να πάρουν οι επιβάτες έναν… υπνάκο.

Στη φωτογραφία, ένας άνδρας με σορτς είναι ξαπλωμένος πάνω σε δύο θέσεις, ενώ από κάτω του κοιμάται μία γυναίκα στο πάτωμα.

Η φωτογραφία προκάλεσε αηδία σε πολλούς χρήστες που βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν.

«Ως επικεφαλής πληρώματος καμπίνας σας λέω: Για τον Θεό, μην πατάτε, επαναλαμβάνω μην πατάτε, με γυμνά πόδια στο πάτωμα του αεροσκάφους και ακόμα περισσότερο μην διανοηθείτε να ξαπλώσετε πάνω αν αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε ένας χρήστης.

Ενώ κάποιοι ενοχλήθηκαν για λόγους υγιεινής, κάποιοι άλλοι αντέδρασαν για το γεγονός ότι ήταν η γυναίκα αυτή που κοιμήθηκε στο πάτωμα.

«Ρατσιστής. Μαύρη κοπέλα κοιμάται στο πάτωμα. Ο λευκός άνδρας πάνω στα καθίσματα», σχολίασε άλλος χρήστης, αναφερόμενος στο χρώμα του δέρματος της γυναίκας.