-->

Γιατί ο Τομ Κρουζ έχει να δει χρόνια την κόρη του

Ο Τομ Κρουζ δεν έχει δει την κόρη του, Σούρι, εδώ και χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού UsWeekly.

Παρά το γεγονός ότι, έχει το δικαίωμα να συναντά δέκα ημέρες τον μήνα την 12χρονη πλέον, Σούρι -την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Κέιτι Χολμς- ο Κρουζ επιλέγει να μην βλέπει το παιδί, επειδή η μικρή δεν ασπάζεται τη Σαϊεντολογία. 

Ο Κρουζ και η τρίτη σύζυγος του, Κέιτι Χολμς πήραν διαζύγιο το 2012, μετά από έξι χρόνια γάμου, με την Χολμς να αναλαμβάνει την κηδεμονία της κόρης τους και τα τελευταία χρόνια να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Μάλιστα, την τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί πατέρας και κόρη ήταν πριν από πέντε χρόνια, το 2013.

Ο Τομ Κρουζ παραμένει αφοσιωμένος στη σαϊεντολογία εδώ και δεκαετίες, από τότε που τον μύησε η πρώτη σύζυγος του, Μίμι Ρότζερς. 
Μετά το διαζύγιο του με τη Ρότζερς, το 1990, παντρεύτηκε την Νικόλ Κίντμαν, με την οποία υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα.

Όταν χώρισαν, τα παιδιά παρέμειναν με τον πατέρα, ο οποίος και συνέχισε να τα μεγαλώνει ακολουθώντας τις αρχές της σαϊεντολογίας. 

Τόσο η Κέιτι Χολμς όσο και η Νικόλ Κίντμαν συνέχισαν τη ζωή τους μακριά από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας.
Η Χολμς «υπέστη» παράλληλα και τον περίφημο όρο που είχε απαιτήσει ο Κρουζ, να μην κάνει δημόσια εμφάνιση με άλλον άνδρα για πέντε χρόνια μετά το διαζύγιο τους. 

Τον περασμένο μήνα, η πρώην σαϊεντολόγος Leah Remini, η οποία ήταν και στον γάμο του ζεύγους Κρουζ - Χολμς στην Ιταλία, το 2006, δήλωσε ότι, δεν μπορεί ούτε να γευματίσει συντροφιά με τη Χολμς, επειδή αυτό μπορεί να της στερήσει την κηδεμονία του παιδιού. Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας αντέδρασε, δηλώνοντας ότι, πρόκειται για μυθεύματα.

Πηγή: Daily Mail