-->

Είδαμε την Ελένη Ράντου στα 53 της με μαγιό και καθόλου ρετούς

Η Ελένη Ράντου είναι μία από αυτές τις ηθοποιούς που σπάνια βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας για την προσωπική της ζωή ή τις εμφανίσεις της. Συνήθως μαθαίνουμε πληροφορίες μόνο για την καριέρα της, με τις νέες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει να αποτελούν την κύρια θεματολογία των αναρτήσεών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση, διαφορετική από εκείνες που μάς έχει συνηθίσει. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με τις αναλογίες της. Η Ελένη πόζαρε φορώντας ένα λευκό μπικίνι πάνω σε μία φουσκωτή μπάλα στο γκαζόν και συγκέντρωσε πάνω από 1.500 likes!
Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, η αδύνατη σιλουέτα της οφείλεται στην ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί. «Έχασα 7μιση κιλά και μου φαίνεται πολύ. Έκανα διατροφή. Μετά από πάρα πολλά χρόνια έφαγα όσπρια, φακές και γίγαντες… Έχει το πρωί ασπράδια, έχει ταχίνι, που δεν είχα φάει ποτέ στη ζωή μου. Και μου είπε ο διατροφολόγος να τρώω κεράσια και μου είπε «δεν παχαίνεις γιατί έχει τάση για πάχος, το νευρικό σου σύστημα έχει θέματα, δεν είναι καλά»…»!, είχε αποκαλύψει. Μάλιστα είχε πει πως μια κυρία που την είχε δει στην Αμοργό της είχε πει πως η τηλεόραση την παχαίνει. «Χάλια σας κάνει, μην ξανακάνετε τηλεόραση», είχε πει.