-->

Η Ελενίτσα του “Ρετιρέ” παραμένει μία όμορφη και προσεγμένη γυναίκα, 27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της δεκαετίας του ’90 που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να παίζεται σε επανάληψη, είναι το “ρετιρέ“. Σε αυτήν τη σειρά, ζούσε ένα από τα πιο θρυλικά και αξέχαστα ζευγάρια της τηλεόρασης, ο Ιάσονας και η Ελένη. Όμως, πως είναι η Ελένη (Κλαίρη Κατσαντώνη) σήμερα;

Η Ελένη του Ρετιρέ, κατά κόσμον Κλαίρη Κατσαντώνη, ξεκινήσε την καριέρα της ως ηθοποιός το ’80. Έγινε πασίγνωστη μέσα από την αγαπημένη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη.

Συνάδελφος της Χαρούλας Πεπονάκη (Έλντα Πανοπούλου) και της Κατερίνας Σοφιανού (Κατερίνα Γιουλάκη), η Ελένη Σωτηριάδου ήταν παντρεμένη με τον Ιάσωνα, τον οποίο υποδυόταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Η επιτυχία του Ρετιρέ ήταν τεράστια, ωστόσο, η Κλαίρη αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή “JOY” η Τζόυς Ευείδη είχε αναφερθεί σε αυτή λέγοντας πως τα σταμάτησε όλα και αφοσιώθηκε στην οικογένεια της.

Η μοναδική φωτογραφία από τη μετά το Ρετιρέ ζωή της που κυκλοφορεί, είναι αυτή από το προφίλ της στο Facebook. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, αναρτήθηκε περίπου πριν από ένα χρόνο.

Κλαίρη Κατσαντώνη: Η Ελένη του Ρετιρέ

Έτσι είναι σήμερα:
Πηγή: enimerotiko