-->

Χαμός και προσαγωγές σε πανηγύρι στους Αγίους Αναργύρους

Συμπλοκή μεταξύ παράνομων μικροπωλητών και αστυνομικών σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια ελέγχου ενάντια στο παρεμπόριο.

Δεκάδες μικροπωλητές, κυρίως από χώρες της Αφρικής, έστησαν τους πάγκους τους στο πανηγύρι που γίνονταν επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους. Αστυνομικοί της «ομάδας αντιμετώπισης παρεμπορίου» βρέθηκαν στο σημείο και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Αρχικά υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, καθώς οι μικροπωλητές δεν είχαν χαρτιά και έβρισαν τους αστυνομικούς, ενώ κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και υπήρξε συμπλοκή.

Επί τόπου κλήθηκαν ενισχύσεις από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και τα κοντινά Αστυνομικά Τμήματα, με αποτέλεσμα σε λιγότερο από 10 λεπτά να γεμίσει η περιοχή από αστυνομικούς. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε συνολικά 9 προσαγωγές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 4 θα γίνουν συλλήψεις.

Τέλος, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διαψεύδεται το σενάριο που ήθελε τους παράνομους μικροπωλητές να αρπάζουν υπηρεσιακές μηχανές των αστυνομικών.

Πηγή: Reader.gr