-->

ΗΠΑ: Ξύπνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου κοίταξε το χέρι της και έζησε τον απόλυτο τρόμο

Η Μελίντα Μέιτζορ κοιμόταν στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο στο Μέμφις, Τενεσί το πρωί της Παρασκευής, όταν αισθάνθηκε ότι κάτι κουνιόταν πάνω στο χέρι της.

Η γυναίκα, με καταγωγή από το Νάσβιλ, βρέθηκε στο Μέμφις για ραντεβού με τον γιατρό της και η πρώτη σκέψη που έκανε στον ύπνο της όταν αισθάνθηκε την κίνηση, ήταν ότι ίσως ο σύζυγός της βρισκόταν δίπλα ξύπνιος. Ομως αμέσως θυμήθηκε ότι εκείνος είχε παραμείνει στο Νάσβιλ. Οταν άνοιξε τα μάτια της, αντίκρισε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες: ένα λεπτό, πράσινο φίδι που είχε τεντωθεί κατά μήκος του χεριού της. 

Τότε η Μέιτζορ τινάχτηκε από το κρεβάτι και πέταξε το φίδι από πάνω της. Το ερπετό χτύπησε στο κεφαλάρι και προσγειώθηκε ξανά πάνω στο κρεβάτι. Η Μέιτζορ έτρεξε στο δεύτερο κρεβάτι που βρισκόταν στο δωμάτιο και φωτογράφισε το φίδι. Το φίδι άρχισε να κουνιέται κάτω από την κουβέρτα, οπότε η γυναίκα πήδηξε και ανέβηκε πάνω στο γραφείο και τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν. Το προσωπικό έφτασε αμέσως στο δωμάτιο και φυγάδευσε τη γυναίκα για να εισέλθει στο δωμάτιο και να λύσει το πρόβλημα. 

Παρά τον φόβο, η Μέιτζορ, η οποία είναι συχνή επισκέπτρια του ξενοδοχείου, είπε ότι το προσωπικό έδρασε γρήγορα και με χαρά θα ξαναμείνει σε κάποιο από τα δωμάτιά του. «Ηταν μια πολύ τρομακτική κατάσταση. Οσο κι αν τρέμω τα φίδια, το ξενοδοχείο με βοήθησε», δήλωσε στο CNN. 

Πηγή: CNN