-->

Η εταιρεία που μετρά 20 χρόνια προσφοράς στην ελληνική κοινωνία

Η «ταυτότητα» και ο χαρακτήρας μιας εταιρείας καθορίζονται από την δράση της. Και όταν λέμε «δράση» εννοούμε κυρίως την προσφορά της στην κοινωνία και τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η Lidl Ελλάς με τους καταναλωτές βασίζεται - μεταξύ άλλων - και σε αυτή την προσφορά στην κοινωνία και την οικονομία. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ισορροπημένο και βιώσιμο μοντέλο ποιότητας και λειτουργικών εξόδων που διευκολύνει τις σωστές επιλογές προς όφελος του καταναλωτή - πελάτη. Όλα αυτά σταθερά εδώ και 20 χρόνια.

Τα τελευταία αυτά 20 χρόνια που η Lidl Ελλάς λειτουργεί στη χώρα μας, έχουν αλλάξει πολλά. Αυτό που έχει μείνει όμως ίδιο και θα μείνει αναλλοίωτο και στο μέλλον είναι η προσήλωση της εταιρείας στην αποστολή της για ένα καλύτερο αύριο, για την αγορά, την κοινωνία, τους εργαζομένους, το περιβάλλον και τους εξωτερικούς συνεργάτες της.

Ας μιλήσουμε με αριθμούς

Το έργο της Lidl Ελλάς δεν είναι μόνο λόγια. Οι αριθμοί, άλλωστε, μιλούν από μόνοι τους. Με συνολικές επενδύσεις πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ η εταιρεία έστησε και εκσυγχρόνισε το δίκτυο των καταστημάτων της, ενίσχυσε τις συνεργασίες μας με Έλληνες προμηθευτές, συνέβαλε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ενδυνάμωσε τη σχέση της με τους καταναλωτές, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το οικολογικό της αποτύπωμα. Πρόκειται για 5.500 άμεσες θέσεις εργασίας, 7.000 έμμεσες και 5.600 επαγόμενες στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Συνολικά η εταιρεία υποστηρίζει 18.185 συνολικές θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, οι οποίες αντιστοιχούν στο 0,49% της συνολικής απασχόλησης στην χώρα μας. Αυτό από μόνο του «λέει» πολλά και αποδεικνύει τη σπουδαιότητα της ύπαρξης της Lidl Ελλάς και της προσφοράς της.

Η συνολική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία είναι σήμερα 11 φορές αυξημένη σε σχέση με το 1ο έτος λειτουργίας και ανέρχεται σε 712 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,39% του ΑΕΠ. H συνολική συνεισφορά σε φορολογικά έσοδα είναι 9 φορές αυξημένη σε σχέση με το 1ο έτος λειτουργίας και ανέρχεται σε 247 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,32 % των φορολογικών εσόδων του Κράτους.

Όλα αυτά που έχει καταφέρει αυτά τα 20 χρόνια είναι και αυτά που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει. Και έπεται συνέχεια.

Πηγή: huffpost