-->

Βόλος: Η νύχτα που μίλησε με την τύχη του – Ξύπνησε πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ!

Ούτε τζόκερ ούτε λόττο. Τα χρήματα ήρθαν από αλλού και του εξασφαλίζουν ένα καλοκαίρι διαφορετικό από εκείνο που είχε σχεδιάσει...

Βολιώτης «μίλησε» με την τύχη του. Ξύπνησε πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ κερδίζοντας στην ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που μοιράζει λεφτά μέσω του εβδομαδιαίου εγγυημένου νικητή.

Κάθε εβδομάδα, πέραν του μεγάλου λαχνού που κληρώνεται κάθε Τρίτη, σε ξεχωριστή κλήρωση αναδεικνύεται και ένας επιπλέον νικητής, ο οποίος κερδίζει σίγουρα 100.000 ευρώ.

Η κλήρωση για το συγκεκριμένο εγγυημένο έπαθλο των 100.000 ευρώ γίνεται μεταξύ των λαχνών που έχουν πωληθεί.

Στην 22η κλήρωση που έγινε την Τρίτη 28 Μαΐου ο τυχερός λαχνός έπεσε στον Βόλο με τα κέρδη να ανέρχονται σε 100.000 ευρώ.

Η «Ελληνικά Λαχεία» ΑΕ χθες ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι ο τυχερός λαχνός της προηγούμενης εβδομάδας που αντιστοιχεί στο ποσό των 100.000 ευρώ έπεσε στον Βόλο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν ο τυχερός λαχνός πωλήθηκε από πλανόδιο λαχειοπώλη ή από τοπικό πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Όπως είναι γνωστό το Λαϊκό Λαχείο διατίθεται από τους λαχειοπώλες και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, στις 20:50, και μεταδίδεται απευθείας από τον ANT1.