-->

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Κοκλώνης, έπαθε έμφραγμα (video)

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης, αφού κατά τη διάρκεια του γυρίσματος για την εκπομπή, «It’s Show Time» κατέρρευσε.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο παρουσιαστής του Open Beyond, έπαθε έμφραγμα πιθανώς λόγω υπερκόπωσης. Τα γυρίσματα για την εκπομπή του, «It’s Show Time» ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, ενώ πριν από λίγο καιρό προβλήθηκε και το τελευταίο επεισόδιο της ταξιδιωτικής του εκπομπής, «Celebrity Travel».

Νίκος Κοκλώνης: «Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει»

Σήμερα το πρωί, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Περιγράφοντας το περιστατικό είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα - χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου - με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρό μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν είχε κάνει εξετάσεις πρόσφατα, με τον παρουσιαστή να απαντά, πως γυμνάζεται συστηματικά και έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, αλλά πιθανώς έφταιγε η υπερκόπωση λόγω πολλών εργασιακών υποχρεώσεων και στρες.