-->

Άγριος διαπληκτισμός μεταξύ SNIK και Light στα Mad VMA 2019 (video)

Η κόντρα του SNIK και του Light έφτασε στα άκρα στο περιθώριο των Mad VMA 2019.

Η λαμπερή βραδιά των Mad Video Music Awards 2019 στιγματίστηκε από τον άγριο διαπληκτισμό του SNIK και του Light.

Οι δύο επιτυχημένοι ράπερ ήρθαν στα χέρια στις κερκίδες του Γηπέδου Tae Kwon Do την ώρα που επάνω στη σκηνή των βραβείων βρισκόταν η Καίτη Γαρμπή και οι Alcatrash.

Αιτία για την ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του SNIK και του Light φέρεται να ήταν το βραβείο για το «Καλύτερο Hip-Hop Βίντεο», το οποίο κατέληξε στο «Mosca» του Light.

Ο SNIK ήταν υποψήφιος στην ίδια κατηγορία με το music video του «Monos Mou».

Ο ανταγωνισμός στην τελετή απονομής των Mad Video Music Awards 2019 ήταν έντονος για τους δύο κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής hip-hop σκηνής, που βρίσκονται σε διαμάχη, καθώς διεκδικούσαν βραβείο στις τρεις ίδιες κατηγορίες.

Αν και το βραβείο για το «Καλύτερο Hip-Hop Βίντεο» απονεμήθηκε στον Light, «Video της Χρονιάς» αναδείχθηκε το «MEDUSA» του SNIK. Οι δύο ράπερ ήταν επίσης υποψήφιοι στην κατηγορία «Best Male Modern», στην οποία το βραβείο κέρδισε τελικά ο Σάκης Ρουβάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σάκης Ρουβάς ήταν επίσης εκείνος που παρενέβη στον διαπληκτισμό για να χωρίσει τον Light και τον SNIK και να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ χρειάστηκε να επέμβει και το προσωπικό ασφαλείας και οι συνεργάτες των δύο ράπερ.

Η στιγμή της έντασης καταγράφηκε στο φακό από το κοινό πού βρισκόταν στις κερκίδες και παρακολουθούσε τη διοργάνωση.

Πηγή: hit-channel