-->

Σάλος! Νεαρός έπαθε ΣΟΚ όταν πήγε να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του - Δείτε τι έγινε

Δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό που συνέβη. Η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι...

Το να γνωρίζεις τους γονείς της κοπέλας σου, καμιά φορά δημιουργεί άβολες καταστάσεις.

Το σοκ της ζωής του έπαθε ένας 21χρονος στη Βρετανία πηγαίνοντας να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του και μάλιστα το εξιστόρισε ο ίδιος στο Reddit.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 21χρονος δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό που συνέβη.

«Ζω σε μία μεγάλη πόλη, αλλά υπάρχουν μόνο τρία αξιόλογα νυχτερινά μαγαζιά, οπότε είναι συνηθισμένο να βλέπεις συχνά τους ίδιους ξένους», έγραψε ο 21χρονος στο Reddit.

Και περιέγραψε πως πριν από μερικούς μήνες, γνώρισε μία ξανθιά γυναίκα και αντάλλαξαν τηλέφωνα. «Μία εβδομάδα μετά, έπεσα πάνω της ξανά και μιλήσαμε περισσότερο. Ήπιαμε μερικά ποτά και καταλήξαμε σπίτι της για να περάσουμε το βράδυ», πρόσθεσε ο νεαρός.

«Παρατήρησα πως ήταν πολύ μεγαλύτερή (κοντά στα 40) από όλες τις άλλες κοπέλες που είχα κοιμηθεί πριν από αυτή. Είμαι 21 οπότε είχε σχεδόν τα διπλάσια χρόνια μου», σημείωσε ο 21χρονος.

Και πρόσθεσε: «Πριν από μερικές εβδομάδες γνώρισα μία κοπέλα στο Tinder. Τα βρήκαμε και μετά από μερικά ραντεβού με κάλεσε στο σπίτι. Καθώς πηγαίναμε εκεί, διαπίστωσα οτι ήταν στον ίδιο με εκείνη τη γυναίκα».


«Η καρδιά μου σταμάτησε όταν την άκουσα να λέει "εδώ είναι", δείχνοντάς μου την πόρτα που πέρασα ένα one night stand», πρόσθεσε ο νεαρός όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα με την οποία πέρασε ένα βράδυ ήταν η μητέρα της κοπέλας του.

Ο 21χρονος αποκάλυψε τα πάντα στην κοπέλα και συμφώνησαν πως πρέπει να χωρίσουν. «Ήξερα οτι ήταν έξυπνη από τα πρώτα μας ραντεβού, οπότε κατάλαβε και δεν μου επιτέθηκε», είπε ο νεαρός.