-->

Εκλογικοί αντιπρόσωποι πιάστηκαν στα χέρια σε εκλογικό κέντρο για την ψήφο ηλικιωμένου

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης, όταν δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι άρχισαν να καυγαδίζουν με αφορμή την ψήφο ηλικιωμένου συμπολίτη τους.

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των δύο διεκδικητών του Δήμου Ηρακλείου, πριν από λίγο, για την ψήφο... ενός ηλικιωμένου!

Η ένταση προκλήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ο ηλικιωμένος, έπιασε συζήτηση με εκλογικό αντιπρόσωπο ενός εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων, στην είσοδο του 23ου δημοτικού σχολείου στις Πατέλες.

Του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ψηφίσει τον άλλον υποψήφιο, και ο εκλογικός αντιπρόσωπος προσπάθησε να τον μεταπείσει.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η συζήτηση υπέπεσε στην αντίληψη του εκλογικού αντιπροσώπου του αντίπαλου υποψηφίου, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν μπροστά στον έντρομο ψηφοφόρο, ενώ έπεσαν και λίγες «ψιλές».

Άμεσα στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με τους «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου να διαβεβαιώνουν τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για παρεξήγηση, με το θέμα να λήγει εκεί και την ψηφοφορία να συνεχίζεται ομαλά.