-->

Τραγικός θάνατος για Αυστραλό DJ: Πέθανε από αιμορραγία αφού «πέρασε» μέσα από γυάλινη πόρτα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 42χρονος DJ από την Αυστραλία όταν προσπάθησε να βοηθήσει μια φίλη του που είχε νωρίτερα πέσει από υπερυψωμένο χώρο ξενοδοχείου στο Μπαλί.

Ο Adam Sky - το πραγματικό όνομά του ήταν Άνταμ Νιτ - πέθανε από αιμορραγία όταν κόπηκε στο χέρι του αφού «πέρασε» μέσα από γυάλινη πόρτα για να βοηθήσει τη φίλη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική αστυνομία ο Νιτ έτρεξε να βοηθήσει την Ρωσίδα βοηθό του, Ζόια Λουκιάντσεβα, η οποία είχε πέσει από έναν χώρο με πισίνες με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα πόδια.

Η ιστοσελίδα 9news.com.au μετέδωσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι κανείς από τους εμπλεκομένους στο περιστατικό δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο Adam Sky ήταν ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής στην Ασία. Είχε βάση τη Σιγκαπούρη και είχε συνεργαστεί με αρκετούς διάσημους DJ όπως ο David Guetta και ο Afrojack.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα του Adam Sky στο Facebook «στο Μπαλί έχουν ήδη μεταβεί συγγενείς και φίλου του Νιτ για να προχωρήσουν με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες».