-->

«Παπαδοπαίδια» έβαλαν μαριχουάνα στο θυμιατήρι και μεράκλωσε όλη η Εκκλησία

Αντιμέτωποι με τον Νόμο ήρθαν δύο ανήλικοι Ισπανοί, που είχαν την φαεινή ιδέα να τοποθετήσουν μαριχουάνα μέσα στο θυμιατήρι ιερέα σε εκκλησία της χώρας.

Οι δύο νέοι, οι οποίοι βοηθούν ως «παπαδοπαίδια» τους υπεύθυνους του καθεδρικού ναού της πόλης Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στην Γαλικία ναού της καθολικής εκκλησίας αποφάσισαν να δώσουν μία “εύθυμη” νότα στην Θεία Λειτουργία και τοποθέτησαν την ποσότητα της μαριχουάνας στο θυμιατήρι λίγο πριν από την έναρξη της λειτουργίας.

Ανυποψίαστοι δεκάδες πιστοί άρχισαν να συρρέουν στον χώρο, όμως όταν έφτασε η ώρα για την χρήση του θυμιατηριού, όλα άρχισαν να… μυρίζουν λιγάκι διαφορετικά.

Τελικά, αφού οι πιο πολλές εκτιμήσεις των παρευρισκομένων συνέκλιναν πως επρόκειτο για μαριχουάνα στο σημείο έφτασε η αστυνομία, που συνέλαβε τους δύο πλακατζήδες νεαρούς, οι οποίοι κατόπιν, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι δίχως να τους απαγγελθούν κατηγορίες, παρά μόνο η ρητή απαγόρευση της ενασχόλησης με το θυμιατήρι του ναού.

Οι ίδιοι οι δράστες δήλωσαν ότι  η ιδέα για την φάρσα τους ήρθε κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας, ενώ δεν παρέλειψαν να επισημάνουν ότι το μόνο που ήθελαν ήταν να κάνουν λίγο πιο ευτυχισμένους τους δεκάδες πιστούς οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στον ναό.