-->

Απίστευτο βίντεο: O Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στην Πρώτη Κυρία της Ρουάντα

Φωτιά στην Πρώτη Κυρία της Ρουάντα παραλίγο να βάλει ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ την περασμένη Κυριακή, ενώ μετείχε σε τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα.

Ο 64χρονος πρόεδρος της Κομισιόν, που έχει συχνά απασχολήσει τα ΜΜΕ με τα καμώματά του, από τα ... στραβοπατήματα μέχρι τις φήμες για την αγάπη του στο αλκοόλ, είχε μόλις ανάψει τη Φλόγα της Ελπίδας στην τελετή, αλλά προφανώς ξέχασε ότι κρατούσε στο χέρι μια μεγάλη δάδα κι έτσι πλησίασε τη Ζανέτ Καγκάμε, σύζυγο του προέδρου της Ρουάντα, Πωλ, επικίνδυνα κοντά, ώστε λίγο έλειψε να την... κάνει λαμπάδα.

Δείχνοντας σαν μη ξέρει τι να κάνει με τη δάδα από τη στιγμή που τέλειωσαν τα τελετουργικά του καθήκοντα ο Γιούνκερ φάνηκε σαν να αναζητεί με το βλέμμα βοήθεια. Το προεδρικό ζεύγος της Ρουάντα έδειξε να κάνει πίσω καθώς η φλόγα πλησίασε την Πρώτη Κυρία, προτού παρέμβει σωτήρια μια εργαζόμενη.

Τελικά η δάδα που ήταν ακόμη αναμμένη απομακρύνθηκε σε ασφαλή απόσταση από τον Γιούνκερ, που κατάφερε να ολοκληρώσει την τελετή χωρίς άλλα απρόοπτα.