-->

Πάτρα: Μεγαλείο ψυχής που έγινε θέμα συζήτησης και εκτός συνόρων – Η συγκλονιστική απόφαση νοσοκόμας!

Μια συγκινητική, βαθιά ανθρώπινη ιστορία διαδραματίστηκε στην Πάτρα πριν από λίγες μέρες. Η νοσοκόμα έγινε θέμα συζήτησης...

Μια συγκινητική, βαθιά ανθρώπινη ιστορία διαδραματίστηκε στην Πάτρα πριν από λίγες μέρες. Μια γυναίκα ήρθε από την Αλβανία για να δουλέψει και να μπορέσει να στέλνει κάποια χρήματα στην οικογένειά της στη γειτονική χώρα.

Η γυναίκα αυτή κάποια στιγμή δυστυχώς αρρώστησε και νοσηλεύτηκε στο Νοσημάτων Θώρακος της Πάτρας (όσο καιρό λειτουργουσε, πριν τη συγχώνευσή του με τον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας).

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα κατέληξε και η σορός της παρέμενε για καιρό στο ψυγείο του νεκροτομείου μέχρι να ειδοποιηθεί η οικογένειά της και να την παραλάβει.

Οι αρχές επικοινώνησαν τότε με τον σύζυγό της στην Αλβανία ο οποίος απάντησε ότι του ήταν αδύνατο να έρθει στην Ελλάδα για να φροντίσει τα της μεταφοράς και της κηδείας της.

Έτσι τότε, μια νοσοκόμα του ιδρύματος, ανέλαβε την πρωτοβουλία να παραλάβει η ίδια τη σορό και να κηδέψει με όλο το τελετουργικό την αλλοδαπή στο μνήμα που είχε ενταφιάσει και τη μητέρα της…

Πηγή: thebest.gr