-->

Λήμνος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου – «Κρατάμε ψηλά τη σημαία»

Στη Λήμνο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου...

Ο κ. Μητσοτάκης νωρίτερα ανέβασε φωτογραφίες στο twitter, από την επίσκεψή τού στο ακριτικό νησί με το μήνυμα: «Κρατάμε τη σημαία πάντα ψηλά!».

Με πιλότους και μηχανικούς της 130 Σμηναρχίας Μάχης συναντήθηκε νωρίτερα ο  Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Λήμνο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου νωρίς το πρωί και κατευθύνθηκε αμέσως στον χώρο της Σμηναρχίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της.
Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους πιλότους και τους μηχανικούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε κατάσταση ετοιμότητας για το ενδεχόμενο τουρκικών παραβιάσεων πάνω από το Αιγαίο. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, με κίνδυνο της ζωής τους, για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.
Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και συνομίλησε με τους καθηγητές και τα παιδιά για το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο που συντελείται στο σχολείο.  Όπως ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, το κτίριο αλλά και ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός του προέρχεται κυρίως από δωρεές ομογενών, κάποιοι από τους οποίους ήταν παρόντες στο σχολείο.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, αμέσως μετά την παρέλαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνομιλήσει με πολίτες στο Ρωμέικο Γιαλό, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και, συγκεκριμένα, το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής.