-->

Οι Πακιστανοί κατέρριψαν το μαχητικό του, όμως ο πιλότος Αμπντιναντάν έγινε ήρωας και το μουστάκι του μόδα στην Ινδία

To μουστάκι του έχει γίνει η τελευταία μόδα στην Ινδία. Ο ίδιος θεωρείται ήρωας στην πατρίδα του αφού κατάπιε διαβαθμισμένα έγγραφα για να μην πέσουν στα χέρια των πακιστανικών αρχών.

Ο μυστακοφόρος Ινδός πιλότος, Αμντιναντάν Βαρτχαμάν που αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγες ώρες από τις πακιστανικές αρχές, απολαμβάνει πλέον την θαλπωρή της οικογένειάς του μετά την περιπέτειά του.

Λίγο πριν τον πιάσουν όμηρο οι Πακιστανοί, ο Ινδός πιλότος πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια κατάπιε ευαίσθητα στρατιωτικά έγραφα προτού συλληφθεί από τους Πακιστανούς. 

Τα ινδικά ΜΜΕ επαινούν τον πιλότο για τον επαγγελματισμό που επέδειξε. Ο Αμπτιναντάν είχε συλληφθεί μετά την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους στην διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ.

Όπως αναφέρει το CNN , το μουστάκι του Αμπντιναντάν , που ξεκινάει από τη μύτη και τελειώνει στα αυτιά κάνοντας στο ενδιάμεσο μία... στροφή, έχει γίνει ανάρπαστο με τους χρήστες του Twitter να ποζάρουν με το νέο τους απόκτημα.

Ο χρήστης Υadnyesh ποζάρει στο φακό γράφοντας: «Μουστάκι «Αμντιναντάν». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αdituya Swaminathan. O χρήστης Rohit του πλέκει και το εγκώμιο ο «Περήφανος για σένα στρατιώτη».