-->

Κόλαση στη Συγγρού λόγω της επικίνδυνης πινακίδας! Κλειστό το μεγαλύτερο μέρος της ανόδου! Απίστευτο μποτιλιάρισμα!

Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από πολύ χαμηλά και είναι μπλοκαρισμένοι και οι γύρω δρόμοι. Άγνωστο πότε θα ανοίξει ξανά ο δρόμος. Δείτε φωτογραφίες από την πινακίδα που παραλίγο να προκαλέσει ατυχήματα.

Μια πινακίδα που μπορεί να έπεφτε από λεπτό προς λεπτό μέσα στην μέση της λεωφόρου Συγγρού, σήμανε συναγερμό στις αρχές. Ο δρόμος έκλεισε στο ρεύμα ανόδου προκειμένου να μην γίνει ατύχημα.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και φτάνουν και τα 9 μποφόρ ξεκόλλησαν τμήματα της πινακίδας τα οποία ήταν έτοιμα να πέσουν στον δρόμο την ώρα που την λεωφόρο Συγγρού διασχίζουν χιλιάδες αυτοκίνητα. Η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού και έκανε εκτροπή κυκλοφορίας από την οδό Κράτητος στο ύψος του Άγιου Σώστη. Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς μεγάλη αφού πρέπει μέσα από τα στενά να καταφέρουν να βγουν σε κάποιο σημείο της Συγγρού και να συνεχίσουν την διαδρομή τους. Τα αυτοκίνητα είναι σταματημένα χαμηλά στην άνοδο της Συγγρού και οι οδηγοί σε απελπισία. Και για κάποιους δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής.

Δείτε φωτογραφίες από το μποτιλιάρισμα και από το σημείο με την πινακίδα: